30 Kasım 2012 Cuma

Bebek saç bandı

Yapılışı kolay elastik saç bandı bebeğinizin kafasına zarar vermiycek şirin mi şirin bir saç bandı. 


Bu saç bandı için gerekli malzemeler jarse bir kumaş ama elinizde yoksa kullanmadığınız opak bir çorap da olur.


Bebeğinizin kafasının ölçüsünü alarak bandı istediğiniz genişlikte kesin.Daha sonra kafasında rahat durucağını hissettiğiniz ölçüde iki ucu birleştirin.


Çiçeği için kumaşınızı bir kaç kat yaparak daha önce çizmiş olduğunuz kağıt ölçüsünde kesiyorsunuz.








Yaptığınız çiçekleri saç bandının istediğiniz yerine dikiyorsunuz.




Keyifle yapmanız dileğiyle...

21 Kasım 2012 Çarşamba

baby shower

 Baby shower yani yeni bebeğe hoş geldin partisi son zamanlarda da ülkemizde yaygın bir şekilde kutlanıyor. Baby shower'ın asıl amacı yeni doğum yapacak anneye ihtiyaçlarını karşılamak için hediyeler verilmesi ve doğum stresini üzerinden atması için moral depolamasını sağlamak. Parti sonunda da herkese o günü hatırlatacak bebekli şekerler, kurabiyeler, minik çikolatalar gibi hatıra hediyeler verilir. İşte o devrede biz de anne adaylarına o günü unutturmıycak şekilde baby shower süsleri hazırlıyoruz.















çok yakında yapmış olduğumuz baby shower görselleriyle aranızda olucaz.

Dekoratif Ahşap Bebek Şekeri Sepeti

Dekoratif ahşap bebek şekeri sepetiyle çok şık bir sunum ziyafeti sizi bekliyor. Bu ahşap sepet dantel ve çok şık taşlarla işlenmiştir. Dekoratif ahşap sepet romantik havasıyla, misafirlerinize sunacağınız şekerlerin güzelliğiyle tamamlanıcak. 






Hasır bebek şekeri sepeti

Bebek arabası şeklinde olan şeker mi şeker bu sepetlerle ziyaretçilerinize çok şık bir sunum görselliği sunuyor. İster hoşgeldin bebek şekerlerinizi bu hasır pusetlerle sunabilirsiniz isterseniz değişik bebek şekerleriyle karar sizin.





Tüllü Şeker Sepeti

İsteğe bağlı pembe ve mavi renk seçenekleri bulunmaktadır.



18 Kasım 2012 Pazar

çubuk da bebek şekerleri

Çubuklarda olan bebek şekerinin arkasına isteğe bağlı ya badem şekeri yada lavanta konulabiliyor. renkli kavanozlar da servis edildiği gibi istenirse sepetlere de konulabilir.







bebek şekerleri

Bebek bekleyen annelerin doğuma yaklaştı günlerde en çok zorlandıkları noktalardan bir ise bebek şekeri seçmek oluyor. İşde bu devrede  çeşit çeşit bebek şekerleri anne adaylarının seçim yapmalarını zorlaştırıyor.






Şeker Ağacı

Gerçek ağaç dalından yapılmış olan şeker ağacı dekoratif kabıyla birlikte çok güzel bir görüntü sergiliyo.Değişik tarzda şeker ağacı arayanlar için çok güzel bir alternetif.



sipariş için;
info@kelebekcicek.com
Tel:0312 4178010



15 Kasım 2012 Perşembe

Ponpon Set

Ponpon set değişik tarzda kapı süsü arayanlar için ideal. Hem hastane odasına hemde evinize rahatça takabilceğiniz bir set. Yatak başına hoş geldin yazılı flama ve leylek figürlü kapı süsü ile birlikte. 


sipariş
info@kelebekcicek.com
03124178010

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...